REACTIES

• De tas is net aangekomen en ik ben er heel erg blij mee! Ze is nog mooier in het echt dan op foto. Ik weet zeker dat we samen mooie tijden gaan hebben. Nogmaals bedankt en tot ziens! Karlien (Rome) juli’20

• Aanrader! Prachtige tassen van een geweldige kwaliteit en stuk voor stuk enorm bijzonder! Te mooi,echt! Fantastisch leer ook! Tonny, (Portofino rugtas) mei’20

• Absolutely beautiful bag, in and out. The leather feels great and durable, with super sturdy lining. I love the design of the pockets on the bag. Closing mechanisms are elegant and neat, zipper feels strong. It looks and feels like it’s made with great attention to detail, and it has an excellent finish. Lastly, not unimportant, communication with Marina was pleasant, and the bag arrived timely. I couldn’t be happier :). Lucy, (portofino rugtas) mei’20

• Wat een geluk dat ik Marinabags heb ontdekt! Een prachtige tas die onze verwachting geheel overtrof. De afwerking zeer vakkundig en met veel aandacht voor detail uitgevoerd. De service is stipt en heel klantvriendelijk. Is zeker aan te bevelen.  Anthony (Verona rugtas)

• Bedankt voor het toesturen van de machtig mooie tas!! En wat een leuke voering, helemaal top. Bedankt ook voor je mooie persoonlijke woorden.  Jij hebt de tas met liefde gemaakt en ik, …….ik zal, ook deze zwart/grijze tas met liefde,  (net als de blauwe) heel veel dragen. Dank, en nogmaals dank. Marja (Arezzo)

• Un sac magnifique! J’ai tres hate de l’utiliser. Merci, Cristina (Lecce)

•….ik vind werkelijk dat je jezelf overtroffen hebt. Hij is prachtig! Het is precies wat ik voor ogen had, een mooie, elegante rugtas. (Rugzak is een belediging ;-)) En wat ik helemaal fantastisch vind, deze heb je zo gemaakt dat ie z’n vorm behoud. En wat een creatieve vinding dat je de tas ook als schoudertas kunt gebruiken. Ik ben helemaal blij!! Je hebt een super mooi, praktisch en vrouwelijk produkt gemaakt. Chapeau! Top gedaan! Ben er echt heel blij mee. Carmen  (rugtas Verona)

• Rugtas ontvangen, super, hij is ECHT mooi! En hoewel ik de grotere nog mooier vond, past die helaas niet in mijn levensstijl, dus ben ik blij dat je de kleinere versie voor mij hebt kunnen maken!  Dankjewel, Carin (rugtas Portefino)

• Lovely flat pouch for my e-reader. The leather is thick and soft, but the sleeve does not add a noticeable weight. I expect it will last a long time, Joyce (e-readerhoes)

• De tas is al aangekomen. Hartelijk dank voor de snelle levering. Het uitpakken was al een feest. Met zoveel  aandacht ingepakt. Ik ben er heel blij mee. Hij ziet er prachtig uit en voelt comfortabel bij het dragen. Gewoon super!  Groet, Ria (Lucca)

•  ‘Blij! Deze tas wordt door Marina voor mij gemaakt in de kleuren leer die eronder liggen. Zoveel mooie tassen, zoveel mooie kleuren                        leer!#snoepwinkel, Wendy   (Lecce)

•  ‘Mijn nieuwe tas! Blij is een understatement!!’ (Lecce)

•  ‘An absolutely beautiful bag! Marina is very talented and creates wonderfully crafted items, and I’m thrilled to have received mine. The colors are wonderful and the leather is exquisite. Thank you so much! Robert  (iPadhoes)

•  ‘Ik heb gisteren het pakketje gekregen en samen met mijn man uitgepakt. En lieve Marina, de tranen liepen over mijn wangen van de schoonheid die ik zag! Wat een fantastische combinatie! Wat heb je dat prachtig gemaakt! Ik ben er zielsgelukkig mee. En het is maar materie, en ik ga er ook heel lang mee doen (want zo ben ik)….maar hoe fijn is het dat je blij wordt van een tas…. Dank je wel!! Carmen’ (Milaan)

•  ‘Lovely case! Using it for my Kobo Aura One and it fits great. Very nice packaging & great communication. Thanks again! Jessie’ (iPad hoes)

•  ‘Vandaag ontving ik de tas. Heel mooi ingepakt, echt een cadeautje. Dank voor de bijzondere tas. Ik ben er blij mee. Trudy (Lecce)

WAAR TE KOOP

VASTE LOCATIES

Atelierwinkel MARINAbags, Oranjestraat 27 Velp (Gld), 06 40 19 16 82, marina@marinabags.nl

Een bezoekje aan de atelierwinkel is altijd verrassend; je kunt uitgebreid alle tassen passen en je vindt er meer tassen dan in de webshop staan. Ook zijn er ateliermodellen én kun je zelf jouw kleuren en leer voor je tas kiezen.

Kijk op de HOMEpagina voor de datum van het eerstvolgende OPEN ATELIER.

Maar op andere dagen ben je ook welkom. Laat mij dan even weten wanneer je komt.  

Online zijn de tassen te koop in mijn webshop of klik op webshop in het menu.

CODA museumwinkel, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn

EVENEMENTEN

14 en 15 november | 11-17 uur  AFGELAST
Magnifiek-design event
De Loods, Kon.Beatrixstrat 28 Velp
www.magnifiek-events.nl

28 en 29 november | 11-17 uur
Art Arnhem
Eusebiuskerk , Kerkplein 1 Arnhem
www.artarnhem.nl

12 en 13 december | 11-17 uur. AFGELAST
Magnifiek-design event
ACEC-gebouw
Roggestraat 44 Apeldoorn
www.magnifiek-events.nl

Wil je op de hoogte blijven van MARINAbags?
Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

MARINAbags

Verrassend, speels soms, maar altijd elegant en authentiek; dat is MARINAbags

Met de opleiding Fashion Design aan de Kunstacademie is Marina Maas niet alleen als tasontwerper, maar ook als beeldend kunstenaar gefascineerd door een krachtig lijnenspel en spannende kleurcombinaties.

‘Het is mijn taak om de tas te maken, die jouw persoonlijkheid onderstreept. Omdat voor jou een tas niet zomaar een accessoire is, maar laat zien wie jij bent. Omdat je design, authenticiteit en kwaliteit belangrijk vindt, maar ook een zekere eigenzinnigheid.’

Design en functionaliteit vinden elkaar in de collectie van handgemaakte leren tassen. Uitgevoerd in subtiele kleurcombinaties of juist gewaagde contrasten en altijd met veel oog voor detail. Ontworpen en vervaardigd door Marina Maas in eigen atelier.

De stijlvolle, kleurrijke MARINAbags zijn duurzaam, want een leren tas, goed gemaakt en met een uniek design gaat jaren en jaren mee!

Omdat je niet bang bent voor iets anders dan ‘een bruine tas’. En MARINAbags zíjn anders!

MARINAbags maakt de wereld een klein beetje kleurrijker.