Over MARINAbags2018-11-02T16:49:06+00:00

REACTIES

•….ik vind werkelijk dat je jezelf overtroffen hebt. Hij is prachtig! Het is precies wat ik voor ogen had, een mooie, elegante rugtas. (Rugzak is een belediging ;-)) En wat ik helemaal fantastisch vind, deze heb je zo gemaakt dat ie z’n vorm behoud. En wat een creatieve vinding dat je de tas ook als schoudertas kunt gebruiken. Ik ben helemaal blij!! Je hebt een super mooi, praktisch en vrouwelijk produkt gemaakt. Chapeau! Top gedaan! Ben er echt heel blij mee. Carmen  (rugtas Verona)

• Rugtas ontvangen, super, hij is ECHT mooi! En hoewel ik de grotere nog mooier vond, past die helaas niet in mijn levensstijl, dus ben ik blij dat je de kleinere versie voor mij hebt kunnen maken!  Dankjewel, Carin (rugtas Portefino)

• Lovely flat pouch for my e-reader. The leather is thick and soft, but the sleeve does not add a noticeable weight. I expect it will last a long time, Joyce (e-readerhoes)

• De tas is al aangekomen. Hartelijk dank voor de snelle levering. Het uitpakken was al een feest. Met zoveel  aandacht ingepakt. Ik ben er heel blij mee. Hij ziet er prachtig uit en voelt comfortabel bij het dragen. Gewoon super!  Groet, Ria (Lucca)

•  ‘Blij! Deze tas wordt door Marina voor mij gemaakt in de kleuren leer die eronder liggen. Zoveel mooie tassen, zoveel mooie kleuren                        leer!#snoepwinkel, Wendy   (Lecce)

•  ‘Mijn nieuwe tas! Blij is een understatement!!’ (Lecce)

•  ‘An absolutely beautiful bag! Marina is very talented and creates wonderfully crafted items, and I’m thrilled to have received mine. The colors are wonderful and the leather is exquisite. Thank you so much! Robert  (iPadhoes)

•  ‘Ik heb gisteren het pakketje gekregen en samen met mijn man uitgepakt. En lieve Marina, de tranen liepen over mijn wangen van de                     schoonheid die ik zag! Wat een fantastische combinatie! Wat heb je dat prachtig gemaakt! Ik ben er zielsgelukkig mee. En het is maar materie, en ik ga er ook heel lang mee doen (want zo ben ik)….maar hoe fijn is het dat je blij wordt van een tas…. Dank je wel!! Carmen’ (Milaan)

•  ‘Lovely case! Using it for my Kobo Aura One and it fits great. Very nice packaging & great communication. Thanks again! Jessie’ (iPad hoes)

•  ‘Vandaag ontving ik de tas. Heel mooi ingepakt, echt een cadeautje. Dank voor de bijzondere tas. Ik ben er blij mee. Trudy’ (Lecce)

WAAR TE KOOP

VASTE LOCATIES

Ateliershop MARINAbags, Oranjestraat 27 Velp (Gld), (06) 40 19 16 82, marina@marinabags.nl

Een bezoekje aan de ateliershop is altijd verrassend; je vindt er namelijk veel meer tassen dan in de webshop staan. Ook zijn er ateliermodellen én kun je zelf jouw kleuren en leer voor je tas kiezen.

Je bent altijd welkom. Bel of stuur dan even een berichtje, zodat ik weet dat je komt.

Online zijn de tassen te koop in mijn webshop bij Etsy.
Als je online een tas wilt kopen heeft het mijn voorkeur dat je mij even mailt of belt, ipv via de webshop.
Bovendien heb je je tas dan het snelst in huis!

Maar via Etsy bestellen is uiteraard ook prima!

CODA museumwinkel, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn

TESS atelier, Emmastraat 15, Velp

EVENEMENTEN

Kunstmarkt Diaconessenkerk Arnhem

10 november|10-17 uur, Izaac Evertslaan 11

‘Magnifiek’ ode aan ambachtelijke schoonheid

17+18 november|14-19 uur.

De Loods, Koningin Beatrixstraat 28 Velp (achter de ING-bank)

www.magnifiek-events.nl

‘KERST CADEAU FAIR’

Kasteel Groeneveld, Baarn

21, 22 en 23 december|10-18 uur.

Wil je op de hoogte blijven van MARINAbags? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!


MARINAbags

Eigenzinnig en karaktervol – dat zijn de kenmerken van de exclusieve tassen van MARINAbags.

Met de opleiding Fashion Design aan Artez is Marina Maas niet alleen als tasontwerper, maar ook als beeldend kunstenaar gefascineerd door een krachtig lijnenspel en spannende kleurcombinaties.

Marina ontwerpt haar tassen voor de vrouw die weet wat ze wil, voor wie haar tas een accessoire is dat haar persoonlijkheid laat zien. Voor wie design, authenticiteit en kwaliteit belangrijk is, maar ook een zekere eigenzinnigheid met een knipoog naar de gevestigde orde.

Design en functionaliteit vinden elkaar in de collectie van handgemaakte, leren tassen en accessoires. Uitgevoerd in subtiele kleurcombinaties of juist gewaagde contrasten en altijd met veel oog voor detail.

Verrassend, speels soms, maar altijd elegant en authentiek; dat is MARINAbags.