KIES JE EIGEN KLEUR

Heb je wél jouw model tas gevonden in de collectie, maar heb ik hem (nog) niet in jouw kleuren gemaakt?
Of heb ik wel een tas in de kleuren die jij mooi vindt, maar wil je nou net dat andere model uit de collectie in die kleur?
Heb je een tas nodig, speciaal bij die ene kleur jurk of jas?
Of wil je gewoon sowieso je eigen kleuren uitzoeken en het model tas erbij?

Dat kan!

In mijn atelier MARINAbags in Velp heb ik altijd een mooie voorraad leer in vele prachtige kleuren. Je kunt daar naar hartelust, samen met mij, een eigen kleurencombinatie en het leer uitzoeken. En natuurlijk alle modellen tassen bekijken.

Of, als je weinig tijd hebt of te ver woont; schrijf of bespreek met mij je wensen en voorkeuren per app, mail of telefoon. Naar aanleiding daarvan stuur ik je een selectie leerstaaltjes, zodat je zelf het leer kunt zien, voelen en combineren.

Pas als je helemaal tevreden bent, ga ik aan de slag om jouw unieke tas te maken.
En, jouw persoonlijke tas, speciaal voor jou gemaakt kost maar 10% extra.

Bel, app of mail mij als je jouw eigen kleuren wilt uitzoeken voor een unieke tas.
06- 40191682 of marina@marinabags.nl