KIES JE EIGEN KLEUR

Heb je wél jouw model tas gevonden in de collectie, maar heb ik hem (nog) niet in jouw kleuren gemaakt?
Of heb ik wel een tas in de kleuren die jij mooi vindt, maar wil je nou nét dat andere model uit de collectie in die kleuren?
Heb je een tas nodig, speciaal bij die ene kleur jurk of jas?
Of wil je gewoon sowieso je eigen kleurencombinatie uitzoeken voor jouw tas?

Dat kan!

In mijn atelier MARINAbags in Velp heb ik altijd een mooie voorraad leer in vele prachtige kleuren. Je kunt daar naar hartelust, samen met mij, een eigen kleurencombinatie leer uitzoeken. En natuurlijk alle modellen tassen bekijken.

Of, als je weinig tijd hebt of te ver woont stuur ik je, naar aanleiding van jouw wensen, een selectie leerstaaltjes toe, zodat je zelf het leer kunt zien, voelen, combineren en een keuze kunt maken. Dan ga ik aan de slag om jouw unieke tas te maken.

Bel, app of mail mij als je jouw eigen kleuren wilt uitzoeken voor een unieke tas.
06- 40191682 of marina@marinabags.nl

Wil je op de hoogte blijven van MARINAbags? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!