Schoudertas PALERMO S groen | 22cm hoog

Een stijlvolle leren schoudertas met een speelse touch! In een mooie kwaliteit groen leer. De bovenkant met de rits is gemaakt van soepel leer; een bijzonder en speels element wat de tas uniek maakt. Hoog 22 cm.

185,00

Wissen

Dit delen:

Share on facebook

Beschrijving

Een stijlvolle leren schoudertas met een speelse touch! In een mooie kwaliteit groen leer. De bovenkant met de rits is gemaakt van soepel leer; een bijzonder en speels element wat de tas uniek maakt. De Palermo blijft fijn staan, zodat je uitstekend je spullen terug kan vinden. De tas is mooi afgewerkt en gevoerd. Het is een soort ‘bakje’, verstevigd; zakt niet in en blijft zacht aanvoelen.
In de tas een ruim ritsvak, een vakje voor je telefoon en met een verstelbare schouderriem.

Hoog 22 cm plus het flexibele bovendeel van 6 cm hoog
Bovenzijde 27 cm breed
Bodem 7×16 cm

Wordt dit jouw lievelingstas? Of is deze Palermo te klein voor jou? Ik heb hem ook in een grotere versie én als shopper!

Alle MARINAbags zijn met veel passie, zorg en liefde ontworpen en handgemaakt door Marina. En MARINAbags zijn duurzaam, want een leren tas, goed gemaakt en met een uniek design gaat jaren mee!

Extra informatie

Verzendkosten

Binnen Nederland: gratis
Europa: € 15,00
Buiten Europa: € 25,00

Levertijd

in Nederland binnen 3 werkdagen, uiteraard mede afhankelijk van de pakketdienst

Retour of ruilen

Als je onverhoopt niet helemaal tevreden bent met je aankoop graag binnen 48 uur na ontvangst van je bestelling via de mail marina@marinabags.nl melding maken van je ontevredenheid met opgaaf van reden.

Je mag de tas op eigen kosten binnen 7 dagen retour sturen. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag teruggestort.
Als het model of kleur van de tas die je hebt besteld toch niet naar je zin is kun je je tas binnen 7 dagen ruilen. Ruilen vindt plaats op basis van gedeelde portokosten.

Uiteraard kan een tas alleen retour als ze in nieuw-staat is; ongebruikt, onbeschadigd en goed verpakt