Schoudertas PALERMO L aubergine-rood | 29cm hoog

Een stijlvolle en ruime leren schoudertas met een speelse touch! In aubergine kleurig en oranjerood leer. De bovenkant met de rits is gemaakt van soepel leer; een bijzonder en speels element wat de tas uniek maakt.

198,00218,00

Wissen

Dit delen:

Share on facebook

Beschrijving

Een stijlvolle leren schoudertas met een speelse touch! In auberginekleurig en oranjerood leer.
De bovenkant met de rits is gemaakt van soepel leer; een bijzonder en speels element wat de tas uniek maakt. De Palermo blijft fijn staan, zodat je uitstekend je spullen terug kan vinden. De tas is mooi afgewerkt en gevoerd. Het is een soort ‘bakje’; verstevigd, maar blijft zacht aanvoelen. In de tas een ruim ritsvak en een vakje voor je telefoon en met een verstelbare schouderriem.

Hoog 29 cm plus het flexibele bovendeel van 7 cm hoog.
Bovenzijde 30 cm
Onderzijde 17 cm
Bodembreedte 8 cm.

Het etui PICCOLA kun je bij de tas kopen. Perfect als make-uptasje, portemonneetje, pennenetui, etui voor je bril, voor je snoertjes, kortom; voor alle losse, dingen in je tas! De handige organizer voor in je tas!  Maten: 12 x 20 cm.
De prijs is € 20,-

Wordt dit jouw lievelingstas? Of is deze Palermo te groot of te klein voor jou? Ik heb hem ook in een kleinere versie én als shopper!

In overleg ook in andere kleuren te bestellen. Elke tas is een uniek exemplaar of in zeer kleine oplage gemaakt.

Alle MARINAbags zijn met veel passie, zorg en liefde ontworpen en handgemaakt door Marina. En MARINAbags zijn duurzaam, want een leren tas, goed gemaakt en met een uniek design gaat jaren mee!

Extra informatie

Verzendkosten

Binnen Nederland: gratis
Europa: € 15,00
Buiten Europa: € 25,00

Levertijd

in Nederland binnen 3 werkdagen, uiteraard mede afhankelijk van de pakketdienst

Retour of ruilen

Als je onverhoopt niet helemaal tevreden bent met je aankoop graag binnen 48 uur na ontvangst van je bestelling via de mail marina@marinabags.nl melding maken van je ontevredenheid met opgaaf van reden.

Je mag de tas op eigen kosten binnen 7 dagen retour sturen. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag teruggestort.
Als het model of kleur van de tas die je hebt besteld toch niet naar je zin is kun je je tas binnen 7 dagen ruilen. Ruilen vindt plaats op basis van gedeelde portokosten.

Uiteraard kan een tas alleen retour als ze in nieuw-staat is; ongebruikt, onbeschadigd en goed verpakt