MARINAbag Cadeaubon

Een MARINAbag is een uniek en blijmakend cadeau! Maar als je niet precies weet welke tas of welke kleur, kun je ook voor een MARINAbag-cadeaubon kiezen. Voor elk bedrag en blijvend geldig. Goed idee? Ik kan hem naar je toe sturen.

Ateliershop Marinabags

OPEN ATELIER 16 en 17 maart!

Ik heb weer veel blijmakende tassen gemaakt. Dus: ópen die deuren!! Zaterdag en zondag 16 en 17 maart van 12-17 uur  staan de deuren van mijn atelier en van de ateliershop wágenwijd open! Oranjestraat 27 Velp. Loop gewoon even binnen, kom even kijken naar de allernieuwste tassen in de collectie, maar ook alle andere modellen in weer nieuwe kleuren. En je weet; ik heb een grote selectie prachtige kleuren leer, zodat je ook ter plekke het leer kan uitzoeken voor de tas die ik speciaal voor jou maak. En, altijd leuk: er zijn veel ‘ateliermodellen’ voor feestelijke prijsjes..!

Weer en nieuwe MARINAbag!

Nieuw in de collectie is deze blijmakende handtas én schoudertas ‘Rome’. Ik maak hem van een mooie, stevige kwaliteit leer. Met het formaat, 25 x 23 x 7 cm, is hij niet alleen erg praktisch, maar ook een supermooie, stijlvolle tas. De schouderriem kun je eraf halen en het handvat is ruim genoeg om de tas zowel in je hand als aan je arm te dragen. De tas is geheel gevoerd met rode suédine en heeft twee vakken, waaronder een ruim ritsvak. Kijk bij ‘Collectie‘ om te zien in welke kleuren ik de ‘Rome’ nu heb of laat hem maken in jouw eigen kleuren.

Marinabags Magnifiek-events

MAGNIFIEK, design evenement 17-18nov in Velp

MARINAbags bij MAGNIFIEK .  Ode aan ambachtelijke schoonheid. Magnifiek organiseert kleinschalige evenementen waarbij zelfproducerende designers hun nieuwe collecties tonen en verkopen. Je bent van harte welkom om in gesprek te komen met de designers persoonlijk en hopelijk geïnspireerd te raken door het bijzondere werk van deze designers. Daarnaast kun je genieten van ambachtelijke bereide hapjes en heerlijke wijnen. Magnifiek wordt gehouden op bijzondere locaties. 17 en 18 nov in ‘De Loods’ (achter de INGbank, Velp)

marinabags exclusieve handgemaakte tassen

Nieuw in de collectie: ‘Palermo’!

Hip, ruim en elegant is deze nieuwste schoudertas, de ‘Palermo’, die fijn blijft staan en waar je goed je spullen in terug kan vinden. De tas zelf is een soort ‘bakje’, verstevigd, maar niet gekartonneerd. De bovenkant met de rits is, verrassend, van soepel leer, zodat je die in verschillende vormen kan gebruiken. De tas heeft een ruim ritsvak, een vakje voor je telefoon en een verstelbare schouderriem en de tas  is geheel gevoerd. De maten: •hoog 29 cm •bovenzijde 30 cm, onderzijde 17 cm •bodembreedte 8 cm. •het flexibele bovendeel is 7 cm hoog. Kijk bij ‘collectie’ in welke kleuren ik de ‘Palermo’ op dit moment heb of kies zelf je kleuren leer!

Wil je op de hoogte blijven van MARINAbags? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!