laptoptas PADUA, de nieuwste Marinabag

Stijlvol naar je werk met de lichtgewicht laptoptas PADUA;  werktas in 3 tinten leer met genoeg ruimte voor alles wat je nodig hebt. Functioneel en stijlvol voor werk en privé. PADUA is groot genoeg voor een flinke laptop (meet even je laptop op) plus je iPad en nog veel meer.De tas sluit met en rits en je draagt hem diagonaal of over één schouder.De riem is 3,5cm breed en 2-kleurig; kies voor de voorkant de kleur die jij het mooist vindt. • maten:  buitenmaat  45x32x4cm, binnenmaat: opening 38cm, diepte 26cm.• groot binnenvak, waar je iPad in past plus een flink …

leren tassen arnhem, marinabags

MARINAbags nu in de binnenstad van Arnhem

Alle MARINAbags vind je nu in de Arnhemse binnenstad!Van vrijdag 20 nov tot Kerst in de verrassende en gezellige 7 Straatjes. In de Bentinckstraat 6 bij TRENZA. Een deel van Trenza is ingericht met MARINAbags.Elke vrijdag en zaterdag ben ik aanwezig. Dan kan ik je alle tassen en etuis in alle kleuren laten zien. (nov en dec 2020)

Het nieuwe kleintje van MARINAbags!

Er was eens..een kleintje. Ze is van leer en ze heet Pisa. Ze bewaard met gemak je geld of make-up. Ze past in elke tas; ze kan dus overal met je mee. De losse, kleine spulletjes die door je tas zwierven houdt ze nu netjes bijelkaar. En een tip: oortelefoontjes raken nu niet meer verstrikt, ook deze passen in Pisa. 24x10cm en de prijs is €19,50.

shopper marinabags

‘Palermo-de Shopper’!

De ‘Palermo familie’ is nu compleet met de Shopper erbij! Deze stijlvolle shopper voor al je spullen is groot genoeg voor A4 formaat en nog veeel meer. Voor naar je werk of gewoon omdat je van een mooie, ruime en unieke tas houdt! De maten van de shopper: hoog 37cm, bovenkant breedte 39cm, bodem 24 x 9cm Het geliefde schoudertasje Palermo S is 22cm hoog en de Palermo L is 29 cm hoog. Allemaal te zien bij ‘Collectie’.

Een nieuw verrassend maatje: de ‘Bardolino’!

NIEUW: eigenzinnig, stijlvol en verrassend is dit mooie en handige maatje! De ‘Bardolino’ is een schoudertas, die je met de brede schouderband erg fijn cross-body kan dragen. De tas is 27cm breed en 23cm hoog, sluit met een rits en is gevoerd met een prachtige voering. En ondanks dat de Bardolino rond is, blijft hij uitstekend staan! In de tas is een ritsvak en een ruim vak voor bijvoorbeeld je telefoon. Kijk in de webshop voor meer foto’s!      Februari 2020

Wil je op de hoogte blijven van MARINAbags? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!